Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Küçük Esnaf

Film, 2016, 100 minuten
Küçük Esnaf
Een eerlijke slotenmaker wil de schuld van zijn overleden vader afbetalen aan de maffia en ontmoet een vrouw met soortgelijke problemen. Hij wordt verliefd op haar.
De film Küçük Esnaf is uitgebracht in 2016 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Küçük Esnaf op IMDB

Score: 5,5 van de 10

While Berhudar was an honest locksmith in his neighborhood he learns that his father left him a huge debt and Berhudar finds himself in an adventurous situations. While he was trying to get...

Acteurs in Küçük Esnaf

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Nederlands;Frans;Turks

Meer zoals Küçük Esnaf

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

David Batra: Elefanten i rummet
De Zweedse comedian David Batra praat heel persoonlijk over de voordelen en valkuilen van het huwelijk met een onlangs afgetreden politiek leider.
Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
The Iliza Shlesinger Sketch Show
Comedian Iliza Shlesinger komt met een grappige, grove mix van maffe personages, scherpe sociale observaties en grappen over popcultuur.
The Occupant
Een werkloze reclamemanager begint de nieuwe huurders van zijn vorige huis te stalken en zijn motieven richting dit gezin worden duister.