Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Küçük Esnaf

Film, 2016, 100 minuten
Küçük Esnaf
Een eerlijke slotenmaker wil de schuld van zijn overleden vader afbetalen aan de maffia en ontmoet een vrouw met soortgelijke problemen. Hij wordt verliefd op haar.
De film Küçük Esnaf is uitgebracht in 2016 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Küçük Esnaf op IMDB

Score: 5,5 van de 10

While Berhudar was an honest locksmith in his neighborhood he learns that his father left him a huge debt and Berhudar finds himself in an adventurous situations. While he was trying to get...

Acteurs in Küçük Esnaf

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Nederlands;Frans;Turks

Meer zoals Küçük Esnaf

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.