Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kuromukuro

Tv-serie, 2016
Kuromukuro
Wanneer mecha een onderzoeksinstituut aanvallen, moeten studenten, piloten en onderzoekers terugvechten met mysterieuze artefacten en een jonge samurai.
De tv-serie Kuromukuro is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kuromukuro op IMDB

Score: 7,3 van de 10

When mecha attack a research center, it's students, pilots, and researchers must fight back with the help of mysterious artifacts and a young samurai.

Acteurs in Kuromukuro

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Japans
Ondertiteling: Frans;Engels;Japans;Duits;Nederlands

Meer zoals Kuromukuro

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.