Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kvinden i buret

Film, 2013, 92 minuten
Kvinden i buret
Oudere agent Carl Mørck moet dossiers doornemen in de afdeling onopgeloste zaken en besluit het onderzoek naar de vermeende zelfmoord van een politicus toch te heropenen.
De film Kvinden i buret is uitgebracht in 2013 en duurt 92 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kvinden i buret op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Police inspector Carl Mørck is put in charge of a department of cold cases, joined only by his assistant, Assad. They dig into a case about a disappeared woman.

Acteurs in Kvinden i buret

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Deens [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Kvinden i buret

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
Jersey
Tien jaar nadat hij is gestopt met cricket, wil een getalenteerde, maar moedeloze ex-slagman in het nationale team komen en zo een shirt voor zijn zoon bemachtigen.
Toscana
Een Deense kok reist naar Toscane om het bedrijf van zijn vader te verkopen. Daar ontmoet hij een vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.
Cyber Hell: Exposing an Internet Horror
Een netwerk van online chatrooms vol zedenmisdrijven kon floreren dankzij anonimiteit en uitbuiting. De jacht op de exploitanten vergde lef en vasthoudendheid.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.