Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La casa de las flores presenta: El funeral

Film, 2019, 35 minuten
La casa de las flores presenta: El funeral
De broer en zussen De la Mora rouwen publiekelijk tijdens de begrafenis van hun moeder Virginia, waar zich diverse onaangename verrassingen en ongelukjes voordoen.
De film La casa de las flores presenta: El funeral is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 35 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. La casa de las flores presenta: El funeral is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Bizar, Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in La casa de las flores presenta: El funeral

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals La casa de las flores presenta: El funeral

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
Pup Academy
Harige vriendjes gaan op een 'bijhondere' reis in deze serie over een speciale school voor de schattigste, knuffeligste en nieuwsgierigste puppy's.
The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.