Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La casa de las flores presenta: El funeral

Film, 2019, 35 minuten
La casa de las flores presenta: El funeral
De broer en zussen De la Mora rouwen publiekelijk tijdens de begrafenis van hun moeder Virginia, waar zich diverse onaangename verrassingen en ongelukjes voordoen.
De film La casa de las flores presenta: El funeral is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 35 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.La casa de las flores presenta: El funeral is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Bizar, Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in La casa de las flores presenta: El funeral

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals La casa de las flores presenta: El funeral

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
The Endless Night
Na een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen, kunnen de ouders van de slachtoffers alleen maar rouwen... en vechten voor gerechtigheid.
Against the Ropes
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
The Interest of Love
Twee mannen en twee vrouwen die bij dezelfde bank werken raken verstrikt in een gecompliceerde romance als ze ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan voor de liefde.
Shanty Town
Een groep courtisanes probeert te ontsnappen aan de greep van een beruchte gangsterbaas, maar door politieke corruptie en bloedbanden is vrijheid vrijwel onmogelijk.