Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La casa de las flores

Tv-serie, 2018
La casa de las flores
In deze duistere comedy probeert een rijke matriarch de schone schijn van haar familie op te houden nadat de minnares van haar man de vuile was buiten heeft gehangen.
De tv-serie La casa de las flores is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Manolo Caro regisseerde Cecilia Suárez (Paulina) en Juan Pablo Medina (Diego) in Tales of an Immoral Couple en Elvira. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. La casa de las flores is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Kitscherig, Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La casa de las flores op IMDB

Score: 8 van de 10

In this dark comedy, a wealthy matriarch tries to maintain her family's facade of perfection after her husband's mistress exposes their dirty secrets.

Trailer

Acteurs in La casa de las flores

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Engels;Spaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals La casa de las flores

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.