Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La casa de las flores

Tv-serie, 2020
La casa de las flores
In deze duistere comedy probeert een rijke matriarch de schone schijn van haar familie op te houden nadat de minnares van haar man de vuile was buiten heeft gehangen.
De tv-serie La casa de las flores is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Manolo Caro regisseerde Cecilia Suárez (Paulina) en Juan Pablo Medina (Diego) in Tales of an Immoral Couple en Elvira. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.La casa de las flores is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Kitscherig, Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La casa de las flores op IMDB

Score: 8 van de 10

In this dark comedy, a wealthy matriarch tries to maintain her family's facade of perfection after her husband's mistress exposes their dirty secrets.

Trailer

Acteurs in La casa de las flores

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Engels;Spaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals La casa de las flores

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chip en Pieper: Chips gaat op vakantie
Wanneer vallende kokosnoten iedereen de hele nacht wakker houden op vakantie, bedenken Chip en Pieper een plan om de familie aan een goede nachtrust te helpen!
La casa de papel: Korea
Dieven overvallen de munt van een verenigd Korea. Nu ze gijzelaars vasthouden, moet de politie hen, maar ook het schimmige meesterbrein achter dit alles tegenhouden.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
First Class
Ze zijn gepassioneerd door uitzinnige mode, luxueuze feesten en exclusieve evenementen: Welkom in het leven van een groep vrienden in Barcelona.