Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La casa de papel: El fenómeno

Documentaire, 2020, 57 minuten
La casa de papel: El fenómeno
Een documentaire over hoe en waarom de hele wereld enthousiast reageerde op de sympathieke groep dieven en hun professor uit 'La casa de papel'.
De documentaire La casa de papel: El fenómeno is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 57 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder La casa de papel: El fenómeno is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Intiem, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje) - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje) [Origineel];Fra
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals La casa de papel: El fenómeno

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploring The Snow - The Final Volume
In deze documentaire wordt een groep met een passie voor sneeuwscooters gevolgd naar Roemenië, Colorado en Zweden op zoek naar intens nieuwe landschappen.
Figli Del Destino
Via gedramatiseerde scènes en interviews vertelt deze film het verhaal van vier Joodse kinderen die het slachtoffer werden van heftig antisemitisme in fascistisch Italië.
Cercando Sophia
Dompel je onder in het leven en werk van filmicoon Sophia Loren, van haar jeugd in Napels tot de roem in Hollywood, aan de hand van interviews met vrienden en collega's.
Accomplice
In dit visuele eerbetoon aan de fiets rijdt de wereldtop van de wielersport door ruig terrein en adembenemende landschappen over de hele wereld.
Wallacea - Expedition zur Wiege der Meeresfauna
Deze documentaire verkent een van de laatste paradijzen op aarde en werpt een blik op de mysterieuze flora en fauna van de Maleisische archipel.