Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La creación de Malinche: Un documental de Nacho Cano

Documentaire, 2021, 89 minuten
La creación de Malinche: Un documental de Nacho Cano
Neem een kijkje in het creatieve proces achter Nacho Cano's nieuwe musical, gebaseerd op het liefdesverhaal van Malinche en Hernán Cortés en de fusie van hun werelden.
De documentaire La creación de Malinche: Un documental de Nacho Cano is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 89 minuten. Gepresenteerd door Nacho Cano, medeoprichter van de band Mecano en met interviews met Hans Zimmer en Armando Manzanero. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in La creación de Malinche: Un documental de Nacho Cano

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals La creación de Malinche: Un documental de Nacho Cano

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crossing Rachmaninoff
In de aanloop naar zijn eerste optreden met een orkest bereidt een aspirant-concertpianist zich voor om het beroemde tweede concerto van Sergei Rachmaninoff te spelen.
Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
Imborrable
Deze documentaire gaat over het waargebeurde verhaal van een korte film die nooit is afgemaakt en die volgens velen vervloekt zou zijn.