Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La enfermedad del domingo

Sunday's Illness
Film, 2017, 113 minuten
La enfermedad del domingo
Tientallen jaren nadat Chiara als klein kind aan haar lot werd overgelaten, vindt ze haar moeder en vraagt haar tien dagen samen door te brengen op een afgelegen plek.
De film La enfermedad del domingo is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 113 minuten. Susi Sánchez sleepte een Goya Award in de wacht voor Beste actrice voor haar rol als Anabel. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. La enfermedad del domingo is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La enfermedad del domingo op Moviemeter

Score: 3,65 van de 5

In de steek gelaten toen ze amper een kind was, vraagt Chiara haar moeder Anabel om tien dagen met haar door te brengen. Ze hebben elkaar 35 jaar niet gezien en Anabel denkt dat ze een kans heeft om haar dochter terug te krijgen. De hereniging tussen moeder en dochter zal gepaard gaan met minachting, nieuwsgierigheid en verbijstering.

La enfermedad del domingo op IMDB

Score: 6,9 van de 10

A high-class old lady receives the unexpected visit of her long-time stranded daughter that she had left over thirty years ago, asking a strange request: to spend ten days the two together.

Trailer

Acteurs in La enfermedad del domingo

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans;Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals La enfermedad del domingo

Rita

Rita

(2017)

Spotlight

Spotlight

(2015)

7 años

7 años

(2016)

Sand Storm

Sand Storm

(2016)

The Giant

The Giant

(2017)

Iris

Iris

(2016)

Thi Mai

Thi Mai

(2017)

Outside In

Outside In

(2018)

Charité

Charité

(2017)

Maktub

Maktub

(2018)

La hora final

La hora final

(2017)

Lust Stories

Lust Stories

(2018)

Ajji

Ajji

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.