Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La enfermedad del domingo

Sunday's Illness
Film, 2017, 112 minuten
La enfermedad del domingo
Tientallen jaren nadat Chiara als klein kind aan haar lot werd overgelaten, vindt ze haar moeder en vraagt haar tien dagen samen door te brengen op een afgelegen plek.
De film La enfermedad del domingo is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 112 minuten. Susi Sánchez sleepte een Goya Award in de wacht voor Beste actrice voor haar rol als Anabel. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.La enfermedad del domingo is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La enfermedad del domingo op Moviemeter

Score: 3,65 van de 5

In de steek gelaten toen ze amper een kind was, vraagt Chiara haar moeder Anabel om tien dagen met haar door te brengen. Ze hebben elkaar 35 jaar niet gezien en Anabel denkt dat ze een kans heeft om haar dochter terug te krijgen. De hereniging tussen moeder en dochter zal gepaard gaan met minachting, nieuwsgierigheid en verbijstering.

La enfermedad del domingo op IMDB

Score: 6,9 van de 10

A high-class old lady receives the unexpected visit of her long-time stranded daughter that she had left over thirty years ago, asking a strange request: to spend ten days the two together.

Trailer

Acteurs in La enfermedad del domingo

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans;Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals La enfermedad del domingo

Rita

Rita

(2020)

Before We Go

Before We Go

(2014)

Spotlight

Spotlight

(2015)

7 años

7 años

(2016)

Sand Storm

Sand Storm

(2016)

The Giant

The Giant

(2017)

Iris

Iris

(2016)

Thi Mai

Thi Mai

(2017)

Outside In

Outside In

(2018)

Charité

Charité

(2017)

Maktub

Maktub

(2018)

La hora final

La hora final

(2017)

Lust Stories

Lust Stories

(2018)

Ajji

Ajji

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.
Welcome to Wedding Hell
Een huwelijksaanzoek hoort een happy ending te zijn, maar voor één stel is dit juist het begin van een moeizame strijd over de huwelijksvoorbereidingen.