Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La Femme la plus assassinée du monde

Film, 2018, 102 minuten
La Femme la plus assassinée du monde
In de jaren 30 in Parijs wordt een actrice die beroemd is om haar bloederige sterfscènes, achtervolgd door een mysterieuze stalker en geesten uit haar verleden.
De film La Femme la plus assassinée du monde is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 102 minuten. Niels Schneider speelt in deze thriller een verslaggever die zich aangetrokken voelt tot Paula Maxa (Anna Mouglalis). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La Femme la plus assassinée du monde op IMDB

Score: 5,4 van de 10

Paula Maxa is the Parisian Grand Guignol Theatre's leading lady, famous for being murdered on stage every day. But is there a link between the theatre and a series of gruesome real-life murders?

Trailer

Acteurs in La Femme la plus assassinée du monde

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Duits;Frans [Origineel];Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals La Femme la plus assassinée du monde

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sea People
De dromerige tiener Amanda Forrest ziet de oude John McRae vanaf een brug in ijskoud water springen. Als ze hem wil redden, ontdekt ze dat John alleen even wilde zwemmen.
Yucatán
Twee rivaliserende oplichters proberen op creatieve en meedogenloze wijze een vaderlijke loterijwinnaar op te lichten op een cruise van Spanje naar Mexico.
Sea of Love
Een uitgebluste NYPD-rechercheur is op jacht naar een seriemoordenaar die slachtoffers zoekt via contactadvertenties, maar dan valt hij voor de hoofdverdachte.
You're Everything To Me
Als een oude vlam met hun baby op zijn stoep staat, moet een losbollige onvolwassen man de vaderrol op zich nemen en een sprookjeswereld creëren voor zijn dochter.
LBJ
LBJ
Deze biografische film gaat over de turbulente weg van Lyndon B. Johnson naar het presidentschap tijdens de burgerrechtenbeweging rond de moord op Kennedy.