Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La Fille du Patron

The Boss's Daughter
Film, 2015, 98 minuten
La Fille du Patron
Een getrouwde textielvoorman en de dochter van zijn baas werken samen en krijgen een vurige relatie, wat leidt tot vijandigheid bij het fabriekspersoneel.
De film La Fille du Patron is uitgebracht in 2015 en duurt 98 minuten. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La Fille du Patron op Moviemeter

Score: 2,6 van de 5

Vital is 40 jaar. Hij werkt als atelierleider in een textielfabriek. Hij wordt gekozen als 'proefkonijn' door Alix, die 25 is en er kwam om een ergonomisch onderzoek in het bedrijf van haar vader te realiseren met anonimiteit als voorwaarde. De dochter van de baas raakt al snel in de ban van deze gereserveerde arbeider die langzaam contact legt en begint te dromen van een ander leven...

La Fille du Patron op IMDB

Score: 5,7 van de 10

40-year-old Vital, a shop workman in a textile mill, is chosen as a "guinea pig" by Alix, 25, a consultant who has come to the factory to conduct an ergonomic study. What this quiet and secretive man does not know (and what nobody knows for that matter) is that the young woman is actually the daughter of Baretti, the boss, on condition of anonymity. And what Vital did not expect (nor did anyone else) is that Alix would soon fall under his charm...

Acteurs in La Fille du Patron

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Engels;Duits;Spaans;Nederlands;Frans

Meer zoals La Fille du Patron

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
The Last Thing He Wanted
Een bikkelharde journaliste raakt verstrikt in het verhaal dat ze wereldkundig wil maken wanneer ze haar ziekelijke vader helpt met een wapendeal in Centraal-Amerika.
Yeh Ballet
Twee arme tieners uit Mumbai zijn ontdekt door een excentrieke balletmeester, maar krijgen tijdens het najagen van hun dansdromen te maken met intolerantie en afkeuring.