Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La Fille du Patron

The Boss's Daughter
Film, 2015, 98 minuten
La Fille du Patron
Een getrouwde textielvoorman en de dochter van zijn baas werken samen en krijgen een vurige relatie, wat leidt tot vijandigheid bij het fabriekspersoneel.
De film La Fille du Patron is uitgebracht in 2015 en duurt 98 minuten. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La Fille du Patron op Moviemeter

Score: 2,6 van de 5

Vital is 40 jaar. Hij werkt als atelierleider in een textielfabriek. Hij wordt gekozen als 'proefkonijn' door Alix, die 25 is en er kwam om een ergonomisch onderzoek in het bedrijf van haar vader te realiseren met anonimiteit als voorwaarde. De dochter van de baas raakt al snel in de ban van deze gereserveerde arbeider die langzaam contact legt en begint te dromen van een ander leven...

La Fille du Patron op IMDB

Score: 5,7 van de 10

40-year-old Vital, a shop workman in a textile mill, is chosen as a "guinea pig" by Alix, 25, a consultant who has come to the factory to conduct an ergonomic study. What this quiet and secretive man does not know (and what nobody knows for that matter) is that the young woman is actually the daughter of Baretti, the boss, on condition of anonymity. And what Vital did not expect (nor did anyone else) is that Alix would soon fall under his charm...

Acteurs in La Fille du Patron

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Engels;Duits;Spaans;Nederlands;Frans

Meer zoals La Fille du Patron

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Il paradiso all’improvviso
Tijdens een job in Ischia ontmoet een visualeffects-artiest een charmante vrouw die zijn cynische kijk op de liefde verandert. Maar is ze te mooi om waar te zijn?
Una moglie bellissima
Het leven van een gelukkig getrouwd stel wordt op zijn kop gezet wanneer een charmante fotograaf de vrouw vraagt om naakt voor een populaire kalender te poseren.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.