Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La Fille du Patron

The Boss's Daughter
Film, 2015, 98 minuten
La Fille du Patron
Een getrouwde textielvoorman en de dochter van zijn baas werken samen en krijgen een vurige relatie, wat leidt tot vijandigheid bij het fabriekspersoneel.
De film La Fille du Patron is uitgebracht in 2015 en duurt 98 minuten. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La Fille du Patron op Moviemeter

Score: 2,6 van de 5

Vital is 40 jaar. Hij werkt als atelierleider in een textielfabriek. Hij wordt gekozen als 'proefkonijn' door Alix, die 25 is en er kwam om een ergonomisch onderzoek in het bedrijf van haar vader te realiseren met anonimiteit als voorwaarde. De dochter van de baas raakt al snel in de ban van deze gereserveerde arbeider die langzaam contact legt en begint te dromen van een ander leven...

La Fille du Patron op IMDB

Score: 5,7 van de 10

40-year-old Vital, a shop workman in a textile mill, is chosen as a "guinea pig" by Alix, 25, a consultant who has come to the factory to conduct an ergonomic study. What this quiet and secretive man does not know (and what nobody knows for that matter) is that the young woman is actually the daughter of Baretti, the boss, on condition of anonymity. And what Vital did not expect (nor did anyone else) is that Alix would soon fall under his charm...

Acteurs in La Fille du Patron

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Engels;Duits;Spaans;Nederlands;Frans

Meer zoals La Fille du Patron

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.