Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La Grande Classe

¿Quién ríe ahora?
Film, 2019, 83 minuten
La Grande Classe
Twee beste vrienden willen hun oude vlammen en de pestkoppen van vroeger laten zien hoe succesvol ze nu zijn en maken een wild feest van hun schoolreünie.
De film La Grande Classe is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 83 minuten. De Franse YouTube-sensaties Jérôme Niel en Ludovik spelen in deze doldwaze comedy met muziek van Sinclair. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.La Grande Classe is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Feelgood, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La Grande Classe op IMDB

Eager to flaunt their success in front of old bullies and teenage crushes, two best friends spend a wild night at their middle school reunion.

Acteurs in La Grande Classe

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Spaans (Spanje);Duits;Frans [Origineel];Engels;Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals La Grande Classe

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.