Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La hora final

The Last Hour
Film, 2017, 118 minuten
La hora final
In dit meeslepende, waargebeurde verhaal gaan twee Peruaanse rechercheurs undercover om de ongrijpbare leider van Sendero Luminoso te arresteren.
De film La hora final is uitgebracht in 2017 en duurt 118 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Somber, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La hora final op Moviemeter

Score: 2,33 van de 5

Twee Peruaanse rechercheurs gaan undercover om Abigail Guzmán, de ongrijpbare leider van de guerrillabeweging Sendero Luminoso te arresteren. Deze beruchte man was een professor in de filosofie. Hij werd een revolutionaire leider en was verantwoordelijk voor de dood van duizenden mensen. Hij zaaide een schrikwekkende terreur en ontpopte zich tot de meest gezochte man in Peru.

La hora final op IMDB

Score: 6 van de 10

The hunting and capture of Abimael Guzmán, leader of Sendero Luminoso, the man that killed thousands of people in his reign of terror in the mid 80's and early 90's.

Acteurs in La hora final

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals La hora final

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.