Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La influencia

Film, 2019, 102 minuten
La influencia
Alicia is terug in haar ouderlijk huis om met haar zus voor hun comateuze moeder te zorgen. Ze krijgt te maken met een duistere kracht van vroeger die haar kind bedreigt.
De film La influencia is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 102 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Eng, Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La influencia op IMDB

Score: 5,6 van de 10

After moving back to her family home to care for her dying mother, a nurse haunted by her childhood memories must struggle with an evil force in the house.

Acteurs in La influencia

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals La influencia

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Best of Enemies
In 1971 in North Carolina strijdt een mensenrechtenactiviste op een overleg over schoolintegratie tegen een KKK-leider. Er ontstaat een onwaarschijnlijke vriendschap.
The Zoya Factor
Een excentrieke copywriter overtuigt onbedoeld het Indiase cricketteam dat zij hen geluk brengt, tot ontzetting van de totaal niet bijgelovige aanvoerder.
Sonora
Een gemêleerde groep reizigers maakt gedwongen de trek naar Mexicali in de jaren 30. Ze krijgen te maken met racisme en onvoorziene gevaren in de woestijn.
The Irishman
In deze veelgeprezen film van Martin Scorsese kijkt huurmoordenaar Frank Sheeran terug op de geheimen die hij als loyaal lid van de Bufalino-misdaadfamilie bewaarde.
Hunter Killer
Als de Russische president wordt ontvoerd tijdens een staatsgreep, krijgt een Amerikaanse duikbootkapitein de leiding over een reddingsmissie om oorlog te voorkomen.