Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La ley de la selva

Tv-serie, 2023
La ley de la selva
Twaalf mensen worden in de jungle achtergelaten en moeten als team samenwerken of elkaar saboteren voor een deel van de jackpot. Elke deelnemer heeft zijn prijs. Wat is de jouwe?
De tv-serie La ley de la selva is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Yolanda Andrade presenteert dit reality-overlevingsspel waarin de spelers moeten kiezen tussen het team of zichzelf. Geschikt voor 12 jaar en ouder. La ley de la selva is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Siren: Survive the Island
24 vrouwelijke politieagenten, brandweerlieden, bodyguards, soldaten, sporters en stuntvrouwen werken samen om te overleven op een afgelegen eiland.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
Black Knight
In een sombere toekomst die is verwoest door luchtvervuiling hangt het voortbestaan van de mensheid af van de Black Knights, een groep heel bijzondere bezorgers.
¡Que viva México!
Na de dood van zijn grootvader, een mijnwerker, reist Pancho met zijn vrouw en kinderen naar zijn geboortestad. Daar ontstaat chaos met zijn familieleden over de erfenis.
Jewish Matchmaking
Joodse singles die klaar zijn voor een serieuze relatie, schakelen de hulp in van Aleeza Ben Shalom om hun perfecte partner in de VS of Israël te vinden.