Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La Mante

The Mantis
Tv-serie, 2017
La Mante
Tientallen jaren na haar arrestatie biedt een seriemoordenares aan om een reeks copycatmoorden op te lossen, maar alleen als haar zoon, die nu agent is, haar bijstaat.
De tv-serie La Mante is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Spannend, Eng, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La Mante op Moviemeter

Score: 3,67 van de 5

Jeanne is een vrouwelijke seriemoordenaar, die luistert naar de bijnaam La Mante ('de sprinkhaan'). Vijfentwintig jaar geleden werd La Mante opgesloten, maar nu krijgt ze de kans om haar cel tijdelijk te verlaten. Parijs wordt namelijk geteisterd door een nieuwe seriemoordenaar die haar stijl lijkt te kopiëren en de politie wil daarom van haar expertise gebruik maken. Ze gaat akkoord, maar heeft wel een voorwaarde; haar eigen zoon (inmiddels zelf een agent) moet met haar samenwerken.

La Mante op IMDB

Score: 7,5 van de 10

La Mante is a TV mini-series starring Carole Bouquet, Fred Testot, and Manon Azem. A serial killer, nicknamed 'La Mante' decides to collaborate with the police when a string of murders that copycat her style suddenly appear.

Acteurs in La Mante

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Duits;Frans [Origineel];Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals La Mante

Bron

Bron

(2015)

River

River

(2015)

The Fall

The Fall

(2016)

Marseille

Marseille

(2018)

Contratiempo

Contratiempo

(2016)

Marcella

Marcella

(2019)

Dark

Dark

(2020)

MINDHUNTER

MINDHUNTER

(2019)

Seven Seconds

Seven Seconds

(2018)

Trapped

Trapped

(2018)

Alias Grace

Alias Grace

(2017)

Paranoid

Paranoid

(2016)

La Trêve

La Trêve

(2016)

Sorjonen

Sorjonen

(2019)

Grenseland

Grenseland

(2017)

The Sinner

The Sinner

(2021)

Manhunt

Manhunt

(2017)

Collateral

Collateral

(2018)

Glacé

Glacé

(2017)

Tabula Rasa

Tabula Rasa

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.