Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La manzana de Eva

Eve's Apple
Documentaire, 2017, 90 minuten
La manzana de Eva
Internationale beleidsmakers en meisjes in Gambia en Kenia vertellen over de verschrikkingen van vrouwelijke genitale verminking en het groeiende gevecht ertegen.
De documentaire La manzana de Eva is uitgebracht in 2017 en duurt 90 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. La manzana de Eva is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La manzana de Eva op Moviemeter

In sommige landen zijn jonge meisjes nog steeds het slachtoffer van genitale verminking. Internationale beleidsmakers en meisjes in Gambia en Kenia vertellen over de verschrikkingen van deze gruwelijke misdaad en het groeiende gevecht ertegen. Internationale instanties zijn op zoek naar alternatieve maatregelen om deze verwerpelijke praktijk te beëindigen.

La manzana de Eva op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Eve's apple is a documentary film reporting the barbarity of Female Genital Mutilation, showing how international agencies and private and public entities fight and look for alternative measures to end this reprehensible practice.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals La manzana de Eva

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
La casa de papel: El fenómeno
Een documentaire over hoe en waarom de hele wereld enthousiast reageerde op de sympathieke groep dieven en hun professor uit 'La casa de papel'.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
The Occupant
Een werkloze reclamemanager begint de nieuwe huurders van zijn vorige huis te stalken en zijn motieven richting dit gezin worden duister.