Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La noche de 12 años

Uma noite de 12 anos
Film, 2018, 122 minuten
La noche de 12 años
José Mujica, toekomstige president van Uruguay en lid van de Tupamaros, en andere politieke gevangenen vechten om 12 jaar eenzame opsluiting en martelingen te overleven.
De film La noche de 12 años is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 122 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La noche de 12 años op IMDB

Score: 7,9 van de 10

1973. Uruguay is governed by a military dictatorship. One autumn night, three Tupamaro prisoners are taken from their jail cells in a secret military operation. The order is precise: "As we...

Acteurs in La noche de 12 años

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Frans;Engels;Indonesisch

Meer zoals La noche de 12 años

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.