Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La Nuée

Film, 2021, 101 minuten
La Nuée
Een alleenstaande moeder kweekt sprinkhanen als eiwitrijk voedsel. Ze heeft moeite om ze te laten voortplanten totdat ze merkt dat ze gek zijn op bloed.
De film La Nuée is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 101 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. La Nuée is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in La Nuée

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans;Frans - Audiobeschrijving;Frans [Origineel];Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals La Nuée

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Bless Me, Ultima
Het leven van een boerenjongen in een dorp in New Mexico verandert drastisch als er een medicijnvrouw bij hem in huis komt wonen.
Trädgårdsgatan
Eric en Elin ontmoetten elkaar als kinderen tijdens een moeilijke maar bepalende zomer met hun ouders. Jaren later zien ze elkaar opnieuw en herbeleven ze hun verleden.