Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La Partita

Film, 2020, 96 minuten
La Partita
Een voetbalwedstrijd op een veldje bij Rome wordt een dag van afrekening als een jonge speler, zijn coach en de eigenaar van het team met interne dilemma's worstelen.
De film La Partita is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 96 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in La Partita

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Italiaans - Audiobeschrijving;Italiaans [Origineel];Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals La Partita

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Then Barbara Met Alan
Twee cabaretiers worden verliefd op elkaar in een club en beginnen samen in het VK campagne te voeren voor de rechten van mensen met beperkingen. Naar een waar verhaal.