Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La Pena Maxima

Penalty Kick
Film, 2018, 89 minuten
La Pena Maxima
Een superfan vreest dat het Mexicaanse elftal het WK niet zal halen als hij niet bij de wedstrijd is. Maar familieverplichtingen stellen hem voor een onmogelijke keuze.
De film La Pena Maxima is uitgebracht in 2018 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Kitscherig, Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La Pena Maxima op IMDB

Score: 3,4 van de 10

¿How far does a soccer fan go for his beloved national team? Mariano Cárdenas (Adrian Uribe), a married man and a civil servant, shows us that crossing the line when supporting the national...

Trailer

Acteurs in La Pena Maxima

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals La Pena Maxima

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.