Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La Pena Maxima

Penalty Kick
Film, 2018, 89 minuten
La Pena Maxima
Een superfan vreest dat het Mexicaanse elftal het WK niet zal halen als hij niet bij de wedstrijd is. Maar familieverplichtingen stellen hem voor een onmogelijke keuze.
De film La Pena Maxima is uitgebracht in 2018 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Kitscherig, Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La Pena Maxima op IMDB

Score: 3,4 van de 10

¿How far does a soccer fan go for his beloved national team? Mariano Cárdenas (Adrian Uribe), a married man and a civil servant, shows us that crossing the line when supporting the national...

Trailer

Acteurs in La Pena Maxima

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals La Pena Maxima

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.