Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La Pequeña Suiza

Film, 2019, 86 minuten
La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.
De film La Pequeña Suiza is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 86 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La Pequeña Suiza op IMDB

Score: 6,5 van de 10

A fictional Castillian village but located in Basque Country tries become part of Switzerland after a surprising discovery.

Acteurs in La Pequeña Suiza

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel];Engels
Ondertiteling: Engels;Frans;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje)

Meer zoals La Pequeña Suiza

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

David Batra: Elefanten i rummet
De Zweedse comedian David Batra praat heel persoonlijk over de voordelen en valkuilen van het huwelijk met een onlangs afgetreden politiek leider.
Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
La casa de papel: El fenómeno
Een documentaire over hoe en waarom de hele wereld enthousiast reageerde op de sympathieke groep dieven en hun professor uit 'La casa de papel'.
The Occupant
Een werkloze reclamemanager begint de nieuwe huurders van zijn vorige huis te stalken en zijn motieven richting dit gezin worden duister.
Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.