Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La próxima piel

The Next Skin
Film, 2016, 103 minuten
La próxima piel
Als een teruggetrokken, lang vermiste tiener opduikt in een koude bergstadje vraagt zijn intens verdrietige familie zich af of hij wel echt is wie hij zegt dat hij is.
De film La próxima piel is uitgebracht in 2016 en duurt 103 minuten. Won 1 Goya voor Beste vrouwelijke bijrol (Emma Suárez) en 3 Gaudí's, o.a. voor Beste scenario en Beste Catalaanse film. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La próxima piel op IMDB

Score: 6,4 van de 10

A teenager who went missing and was presumed dead returns home after eight years to find a family deeply affected by his disappearance. Gradually, doubts arise about whether he really is the missing boy or an impostor.

Acteurs in La próxima piel

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje);Catalaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals La próxima piel

How High

How High

(2001)

Obsessed

Obsessed

(2009)

Suits

Suits

(2019)

Bloodline

Bloodline

(2017)

Zoo

Zoo

(2017)

Mercy

Mercy

(2016)

Pieles

Pieles

(2017)

Sundown

Sundown

(2016)

Girlboss

Girlboss

(2017)

Dear Zindagi

Dear Zindagi

(2016)

Small Crimes

Small Crimes

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.