Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La próxima piel

The Next Skin
Film, 2016, 103 minuten
La próxima piel
Als een teruggetrokken, lang vermiste tiener opduikt in een koude bergstadje vraagt zijn intens verdrietige familie zich af of hij wel echt is wie hij zegt dat hij is.
De film La próxima piel is uitgebracht in 2016 en duurt 103 minuten. Won 1 Goya voor Beste vrouwelijke bijrol (Emma Suárez) en 3 Gaudí's, o.a. voor Beste scenario en Beste Catalaanse film. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La próxima piel op IMDB

Score: 6,4 van de 10

A teenager who went missing and was presumed dead returns home after eight years to find a family deeply affected by his disappearance. Gradually, doubts arise about whether he really is the missing boy or an impostor.

Acteurs in La próxima piel

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje);Catalaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals La próxima piel

How High

How High

(2001)

Obsessed

Obsessed

(2009)

Suits

Suits

(2019)

Bloodline

Bloodline

(2017)

Pieles

Pieles

(2017)

Sundown

Sundown

(2016)

Girlboss

Girlboss

(2017)

Dear Zindagi

Dear Zindagi

(2016)

Small Crimes

Small Crimes

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Soltera codiciada 2
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Love at First Sight
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.