Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La Reconquista

The Reconquest
Film, 2016, 107 minuten
La Reconquista
Manuela en Olmo waren in hun jeugd geliefden. Jaren later brengen ze samen een nacht door in Madrid, waar ze hun verleden en een mogelijke toekomst samen bespreken.
De film La Reconquista is uitgebracht in 2016 en duurt 107 minuten. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La Reconquista op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Vijftien jaar na hun belofte om samen te komen, komen de geliefden van de middelbare school, Manuela en Olmo, weer samen. Ze drinken wat op een terras. Dan overhandigt zij hem een brief die hij haar ooit schreef. Ze gaan op zoek naar tijd of alleen naar een tijdsbewustzijn, maar ook naar wat ze van zichzelf herinneren en welke woorden passen bij hun verleden, heden en toekomst.

La Reconquista op IMDB

Score: 6,9 van de 10

La reconquista is a movie starring Francesco Carril, Itsaso Arana, and Candela Recio. Manuela and Olmo meet again in a future as they had promised fifteen years earlier as teenagers, when they lived their first love.

Acteurs in La Reconquista

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals La Reconquista

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Il paradiso all’improvviso
Tijdens een job in Ischia ontmoet een visualeffects-artiest een charmante vrouw die zijn cynische kijk op de liefde verandert. Maar is ze te mooi om waar te zijn?
Una moglie bellissima
Het leven van een gelukkig getrouwd stel wordt op zijn kop gezet wanneer een charmante fotograaf de vrouw vraagt om naakt voor een populaire kalender te poseren.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.