Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Turning Point

Film, 2022, 97 minuten
The Turning Point
Een luilak die zijn best doet om confrontaties te vermijden, sluit een onverwachte vriendschap met een gevaarlijke crimineel die plotseling zijn leven binnendringt.
De film The Turning Point is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 97 minuten. Brando Pacitto ('Baby'), Andrea Lattanzi ('Summertime') en Ludovica Martino ('SKAM Italia') schitteren in dit drama. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Intiem, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Turning Point op IMDB

The story of two women whose lives are dedicated to ballet. Deedee left her promising dance career to become a wife and mother and now runs a ballet school in Oklahoma. Emma stayed with a company and became a star though her time has nearly passed. Both want what the other has and reflect on missed chances as they are brought together again through Deedee's daughter, who joins the company.

Acteurs in The Turning Point

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Italiaans - Audiodescriptie;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals The Turning Point

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
The Souvenir
Begin jaren 80 begint een beschermd opgevoede filmstudente te ontdekken wie ze is als ze een relatie krijgt met een stijlvolle, maar dubieuze man.