Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La tribu

The Tribe
Film, 2018, 90 minuten
La tribu
Een directeur die viral gaat, verliest zijn reputatie en zijn geheugen. Hij bouwt een nieuw leven op met zijn biologische moeder en haar dansgroep voor mondige dames.
De film La tribu is uitgebracht in 2018 en duurt 90 minuten. Prijs voor Beste film en Beste actrice (Carmen Machi in de rol van Virginia) tijdens het Monte Carlo Film Festival. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Feelgood, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La tribu op IMDB

Score: 5,7 van de 10

A cleaner woman with vocational street dancer tries to recover her long-stranded son that she gave for adoption, a former CEO who lost everything, including his memories.

Acteurs in La tribu

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Spaans (Spanje) [Origineel];Turks
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Engels;Spaans (Spanje)

Meer zoals La tribu

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chip en Pieper: Chips gaat op vakantie
Wanneer vallende kokosnoten iedereen de hele nacht wakker houden op vakantie, bedenken Chip en Pieper een plan om de familie aan een goede nachtrust te helpen!
Something Between
De kunst van acrobatisch paragliden wordt onderzocht door de ogen van talentvolle jonge piloten die vier maanden door Europa reizen om hun sport te beoefenen.
T'es pas bien là?
Krijg een inkijkje in het gevaarlijke leven van skiër Vivian Bruchez als hij spannende — en steile — avonturen beleeft met zijn vrienden.
Takuya
Deze korte documentaire is een liefdevol eerbetoon aan de populaire Japanse skateboarder Takuya Kirchmayr Nei.
The Amber Light
Deze gemoedelijke documentaire laat op verschillende plekken in Schotland zien hoe whiskey, muzikale tradities en sociaal drinken met elkaar zijn verbonden.