Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La tribu

The Tribe
Film, 2018, 90 minuten
La tribu
Een directeur die viral gaat, verliest zijn reputatie en zijn geheugen. Hij bouwt een nieuw leven op met zijn biologische moeder en haar dansgroep voor mondige dames.
De film La tribu is uitgebracht in 2018 en duurt 90 minuten. Prijs voor Beste film en Beste actrice (Carmen Machi in de rol van Virginia) tijdens het Monte Carlo Film Festival. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Feelgood, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La tribu op IMDB

Score: 5,7 van de 10

A cleaner woman with vocational street dancer tries to recover her long-stranded son that she gave for adoption, a former CEO who lost everything, including his memories.

Acteurs in La tribu

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Spaans (Spanje) [Origineel];Turks
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Engels;Spaans (Spanje)

Meer zoals La tribu

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
The Elephant Whisperers
Bomman en Bellie, een stel in Zuid-Indië, hebben hun leven toegewijd aan de zorg voor Raghu, een verweesde babyolifant. Ze vormen een familie als geen ander.
The Claus Family 3
Als de bezorging van de pakjes misgaat en opa Noël in de problemen komt, moeten broer en zus Jules en Noor samen Kerstmis zien te redden. Zal het ze lukken?