Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La trinchera infinita

The Endless Trench
Film, 2019, 147 minuten
La trinchera infinita
Uit angst voor vergelding houdt een republikein uit de Spaanse Burgeroorlog zich meer dan 30 jaar schuil in zijn huis met zijn vrouw. Gebaseerd op echte gebeurtenissen.
De film La trinchera infinita is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 147 minuten. Dit drama met Antonio de la Torre en Belén Cuesta won twee Goya's voor Beste actrice en Beste geluid. Geschikt voor 16 jaar en ouder. La trinchera infinita is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La trinchera infinita op IMDB

Score: 7,7 van de 10

1936. A country taken by the fascism. A husband marked for the killing. A wife determined to all for saving him. An endless incarceration in his own home.

Acteurs in La trinchera infinita

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel];Nederlands;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Turks

Meer zoals La trinchera infinita

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jersey
Tien jaar nadat hij is gestopt met cricket, wil een getalenteerde, maar moedeloze ex-slagman in het nationale team komen en zo een shirt voor zijn zoon bemachtigen.
Toscana
Een Deense kok reist naar Toscane om het bedrijf van zijn vader te verkopen. Daar ontmoet hij een vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.
Hwarang
Een elite-eenheid met jonge krijgers die zijn getraind in zeden en vechtkunst, vindt liefde en vriendschap in Silla tijdens de periode van de Drie Koninkrijken in Korea.
The Age Of Monsters
Op zijn sterfbed haalt een filmmaker verschillende medewerkers uit zijn onuitgebrachte films bij elkaar voor de première van wat vermoedelijk een postuum werk zal worden.