Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La última cena

Film, 2020, 70 minuten
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
De film La última cena is uitgebracht in 2020 en duurt 70 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Intiem, Aangrijpend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in La última cena

Regisseurs

Meer zoals La última cena

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Doi Boy
Een vluchteling bouwt een nieuwe identiteit op als sekswerker in Thailand en raakt betrokken bij een riskant plan van een klant dat mogelijk tot een beter leven leidt.
Rustin
Activist Bayard Rustin wordt geconfronteerd met racisme en homofobie als hij de geschiedenis van de burgerrechten helpt veranderen door de mars op Washington in 1963 te organiseren.
Temporada de huracanes
Een groepje tieners vindt een drijvend lijk in een kanaal. De harde realiteit van de perverse misdaad legt de verborgen geheimen van het stadje bloot.
Daily Dose of Sunshine
Een zachtaardige psychiatrisch verpleegkundige doet haar uiterste best om een lichtpuntje te zijn voor de mensen voor wie ze zorgt, ondanks de uitdagingen die op haar pad komen.
Hermana Muerte
Narcisa wordt na een miraculeuze kindertijd novice en gaat lesgeven aan meisjes in een voormalig klooster waar iets onheilspellends rondwaart.