Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La Última Fiesta

Film, 2016, 104 minuten
La Última Fiesta
Drie goede vrienden komen terecht in een wilde klopjacht op een onbetaalbaar schilderij. Dit werd gestolen uit een huis waar zij een groot feest gaven.
De film La Última Fiesta is uitgebracht in 2016 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Hilarisch, Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La Última Fiesta op IMDB

Score: 4,7 van de 10

Alan, Dante and Pedro are three friends who grew up together from an early age. One of them ends a long relationship with his girlfriend and remains disconsolate. His two friends decide to lift his spirits by organizing a party.

Acteurs in La Última Fiesta

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals La Última Fiesta

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.