Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La víctima número 8

Tv-serie, 2018
La víctima número 8
Niemand is te vertrouwen nadat een bomaanslag in Bilbao zeven doden heeft geëist en de levens van de vermoedelijke jihadist en iedereen om hem heen kapot heeft gemaakt.
De tv-serie La víctima número 8 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Ontroerend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La víctima número 8 op IMDB

Score: 7,7 van de 10

An attack of a yihadist nature in the Old Town of Bilbao ends up with the lives of seven people and leaves malwounds to more than one thirteenth, many of them gravity. Victims and ...

Acteurs in La víctima número 8

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans (Spanje);Engels;Nederlands

Meer zoals La víctima número 8

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

October Faction
Dit familiedrama wordt echt monsterlijk als ouders Fred en Deloris jagen op het bovennatuurlijke en de tweeling Viv en Geoff hun eigen vreemde geheimen hebben.
The Ghost Bride
Malakka, eind 19e eeuw. Li Lan komt in het hiernamaals terecht en raakt verwikkeld in een mysterie rond de sinistere overleden zoon van een rijke familie.
No te puedes esconder
Een verpleegster en haar dochter ontvluchten het drugsverleden van haar man in Mexico en nemen een nieuwe identiteit aan in Spanje. Maar ook Madrid is niet veilig.
Ares
Een ambitieuze studente wil de top van de sociale ladder bereiken in Amsterdam en wordt lid van een exclusief genootschap. Het verbergt echter een vreselijk geheim.
Agent
Een voormalig voetballer probeert het te maken als spelersmakelaar in de wereld van het Afrikaanse voetbal, maar een geheim uit zijn verleden dreigt alles te verwoesten.