Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La víctima número 8

Tv-serie, 2018
La víctima número 8
Niemand is te vertrouwen nadat een bomaanslag in Bilbao zeven doden heeft geëist en de levens van de vermoedelijke jihadist en iedereen om hem heen kapot heeft gemaakt.
De tv-serie La víctima número 8 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Ontroerend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La víctima número 8 op IMDB

Score: 7,7 van de 10

An attack of a yihadist nature in the Old Town of Bilbao ends up with the lives of seven people and leaves malwounds to more than one thirteenth, many of them gravity. Victims and ...

Acteurs in La víctima número 8

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans (Spanje);Engels;Nederlands

Meer zoals La víctima número 8

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Unbelievable
Een jonge vrouw wordt beschuldigd van liegen over verkrachting. Twee vrouwelijke detectives onderzoeken een reeks identieke aanvallen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Monarca
Ana María keert na 20 jaar terug naar Mexico om de leiding te nemen over het tequila-imperium van haar familie, dat ten onder dreigt te gaan door corruptie en geheimen.
Top Boy
Twee doorgewinterde drugsdealers keren terug naar de straten van Londen, maar hun jacht op geld en macht wordt bedreigd door een jonge, meedogenloze oplichter.
Marianne
Een beroemde schrijfster van horrorverhalen ontdekt bij terugkomst in haar geboorteplaats dat de boze geest uit haar nachtmerries nu ook de echte wereld onveilig maakt.
The I-Land
Een groep onbekenden van wie het geheugen is gewist, moet de harde realiteit onder ogen zien en overleven op het eiland dat hen gevangenhoudt.