Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Lying Life of Adults

Tv-serie, 2022
The Lying Life of Adults
In het Napels van de jaren 90 leert de bijdehante, brutale tante Vittoria haar beschermd opgevoede nichtje een andere kant van de stad kennen, tot schrik van haar strenge ouders.
De tv-serie The Lying Life of Adults is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Giordana Marengo en Valeria Golino spelen in deze serie van Edoardo De Angelis gebaseerd op de roman van Elena Ferrante. Geschikt voor 12 jaar en ouder. The Lying Life of Adults is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intiem, Bitterzoet, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Lying Life of Adults

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Italiaans - Audiodescriptie;Italiaans [O
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals The Lying Life of Adults

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
Muted
Sergio heeft niet meer gesproken sinds hij zes jaar geleden zijn ouders heeft vermoord. Nu wil een psychiater via een verknipt onderzoek blootleggen wat er gebeurd is.