Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Labor Pains

Casi embarazada
Film, 2009, 88 minuten, 376.970 beoordelingen
Labor Pains
Wanneer haar baas dreigt haar te ontslaan, bedenkt een kantoormedewerkster een excuus om in dienst te blijven: ze is zwanger. Het probleem is, dat dit niet het geval is.
De film Labor Pains is uitgebracht in 2009 en duurt 88 minuten. Lindsay Lohan is niet happy op kantoor maar doet alles om haar baan te behouden in deze leuke comedy. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Romantisch.
Alle leeftijden
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Labor Pains op Moviemeter

Thea is niet bepaald goed in haar baan. Ze vreest dan ook dat ze binnenkort ontslagen zal worden. Om dit te vermijden, doet ze alsof ze zwanger is. Als ze merkt dat ze speciaal behandeld wordt, houdt ze de schijn negen maanden lang op.

Labor Pains op IMDB

Score: 5 van de 10

A young woman pretends to be pregnant in order to avoid being fired from her job. When that gets her special treatment by everyone involved in her life, she tries to keep up the lie for nine months.

Acteurs in Labor Pains

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Labor Pains

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

David Batra: Elefanten i rummet
De Zweedse comedian David Batra praat heel persoonlijk over de voordelen en valkuilen van het huwelijk met een onlangs afgetreden politiek leider.
Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
The Iliza Shlesinger Sketch Show
Comedian Iliza Shlesinger komt met een grappige, grove mix van maffe personages, scherpe sociale observaties en grappen over popcultuur.
Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.