Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Labor Pains

Casi embarazada
Film, 2009, 88 minuten, 376.970 beoordelingen
Labor Pains
Wanneer haar baas dreigt haar te ontslaan, bedenkt een kantoormedewerkster een excuus om in dienst te blijven: ze is zwanger. Het probleem is, dat dit niet het geval is.
De film Labor Pains is uitgebracht in 2009 en duurt 88 minuten. Lindsay Lohan is niet happy op kantoor maar doet alles om haar baan te behouden in deze leuke comedy. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Romantisch.
Alle leeftijden
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Labor Pains op Moviemeter

Thea is niet bepaald goed in haar baan. Ze vreest dan ook dat ze binnenkort ontslagen zal worden. Om dit te vermijden, doet ze alsof ze zwanger is. Als ze merkt dat ze speciaal behandeld wordt, houdt ze de schijn negen maanden lang op.

Labor Pains op IMDB

Score: 5 van de 10

A young woman pretends to be pregnant in order to avoid being fired from her job. When that gets her special treatment by everyone involved in her life, she tries to keep up the lie for nine months.

Acteurs in Labor Pains

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Labor Pains

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
A Most Annoying Island
Een 11-jarige jongen probeert een eeuwenoude vloek te verbreken die elke bewoner en bezoeker van een klein eiland onuitstaanbaar maakt.
A Very Royal Wedding
Deze documentaire ter gelegenheid van het 70-jarige jubileum van koningin Elizabeth en prins Philip brengt een ode aan het grandioze huwelijk met archiefbeelden en interviews.