Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Labyu With An Accent

Film, 2022, 119 minuten
Labyu With An Accent
A heartbroken businesswoman gets a dancer to pose as her rich boyfriend so her family will get off her back about reuniting with her cheating ex-fiancé.
De film Labyu With An Accent is uitgebracht in 2022 en duurt 119 minuten. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Labyu With An Accent

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Filipijns [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Filipijns

Meer zoals Labyu With An Accent

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.
¡Que viva México!
Na de dood van zijn grootvader, een mijnwerker, reist Pancho met zijn vrouw en kinderen naar zijn geboortestad. Daar ontstaat chaos met zijn familieleden over de erfenis.
Cattivi Pensieri
Een gerespecteerde advocaat stuit in zijn eigen huis op een onbekende man en raakt geobsedeerd door het idee dat zijn vrouw een affaire heeft.