Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lad de små børn

Film, 2004, 100 minuten
Lad de små børn
Claes en Britt overkomt het ergste wat ouders kunnen meemaken: het verlies van hun kind. Zes maanden later proberen ze allebei de draad weer op te pakken.
De film Lad de små børn is uitgebracht in 2004 en duurt 100 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Duister, Ontroerend.

Acteurs in Lad de små børn

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Deens [Origineel]
Ondertiteling: Deens;Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Lad de små børn

Lotto

Lotto

(2006)

Soof

Soof

(2013)

Rosita

Rosita

(2015)

Het Afscheid

Het Afscheid

(1966)

Obstakels

Obstakels

(2017)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
The 8 Show
Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.
The Beguiled
Tijdens de Burgeroorlog vlucht een gewonde soldaat van de Unie naar een zuidelijk meisjesinternaat, waardoor de rust wordt verstoord en de seksuele spanning toeneemt.
Brigands: The Quest for Gold
In de 19e eeuw is het zuidelijke deel van Italië gevaarlijk terrein. Filomena ontsnapt aan haar luxueuze maar treurige leven om een riskante schattenjacht te leiden.