Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lady Dynamite

Tv-serie, 2017
Lady Dynamite
Comediènne Maria Bamford schittert in deze serie over haar eigen leven. Het is het soms onwerkelijke verhaal van een vrouw die haar s**t verliest... en dan weer vindt.
De tv-serie Lady Dynamite is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Judd Apatow, Sarah Silverman en Patton Oswalt schitteren naast Bamford, die in 2014 een American Comedy Award won. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Lady Dynamite is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Bui­te­nis­sig, Bizar.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lady Dynamite op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Lady Dynamite is a TV series starring Maria Bamford, Fred Melamed, and Mary Kay Place. Series is based on what Maria has accepted to be

Acteurs in Lady Dynamite

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Lady Dynamite

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.