Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lady Dynamite

Tv-serie, 2017
Lady Dynamite
Comediènne Maria Bamford schittert in deze serie over haar eigen leven. Het is het soms onwerkelijke verhaal van een vrouw die haar s**t verliest... en dan weer vindt.
De tv-serie Lady Dynamite is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Judd Apatow, Sarah Silverman en Patton Oswalt schitteren naast Bamford, die in 2014 een American Comedy Award won. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Lady Dynamite is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Bui­te­nis­sig, Bizar.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lady Dynamite op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Lady Dynamite is a TV series starring Maria Bamford, Fred Melamed, and Mary Kay Place. Series is based on what Maria has accepted to be

Acteurs in Lady Dynamite

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Lady Dynamite

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.
Vasco Rossi: Living It
De meest geliefde rockster van Italië, Vasco Rossi, verleent ongekende toegang tot intieme details uit zijn persoonlijke leven en succesvolle carrière door de decennia heen.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
The Devil's Plan
Twaalf deelnemers gaan zes nachten en zeven dagen lang de strijd aan met humor, strategie en wijsheid. Wie wordt gekroond tot de ultieme winnaar?
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.