Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Laerte-se

Documentaire, 2017, 100 minuten
Laerte-se
Nadat Laerte Coutinho, een van de beste cartoonisten van Brazilië, bijna 60 jaar als man heeft geleefd, presenteert ze zich aan de wereld als vrouw.
De documentaire Laerte-se is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Laerte-se op Moviemeter

Score: 1,5 van de 5

Laerte Coutinho is een van de beste striptekenaars uit Brazilië. Nadat hij bijna 60 jaar als man had geleefd, besloot ze om voortaan als vrouw door het leven te gaan. De documentaire toont een blik in het dagelijkse leven van Laerte, waarbij ze onderzoekt wat het is om vrouw te zijn. Terwijl ze haar huis opnieuw inricht, vraagt ze zich af of ze borstimplantaten wil of niet.

Laerte-se op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Laerte-se is a movie starring Laerte Coutinho and Rita Lee. The first Brazilian documentary on Netflix gives us an insight into the life and career of Laerte, one of the most promising cartoonists in Brazil.

Acteurs in Laerte-se

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Portuguees (Brazilië)
Ondertiteling: Frans;Portuguees (Brazilië);Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Laerte-se

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

L’ home que ho volia veure tot
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Le Masque
Aan de hand van interviews met zijn handlangers en slachtoffers wordt onderzocht hoe een meesteroplichter de Franse elite miljoenen euro's afhandig maakte.
Take Your Pills: Xanax
Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.