Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lang leve koning Julien - Verbannen!

Tv-serie, 2017
Lang leve koning Julien - Verbannen!
Julien is onttroond, maar trouwe vrienden en onverwachte bondgenoten helpen deze sympathieke maki op een kleurrijke reis om zijn koninkrijk terug te krijgen.
De tv-serie Lang leve koning Julien - Verbannen! is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lang leve koning Julien - Verbannen! op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Julien's been dethroned and his kingdom is in trouble so now he has to fight his former brother Koto and free his subjects to get it back with help from his friends.

Acteurs in Lang leve koning Julien - Verbannen!

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Frans;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Lang leve koning Julien - Verbannen!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.