Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lang leve koning Julien - Verbannen!

Tv-serie, 2017
Lang leve koning Julien - Verbannen!
Julien is onttroond, maar trouwe vrienden en onverwachte bondgenoten helpen deze sympathieke maki op een kleurrijke reis om zijn koninkrijk terug te krijgen.
De tv-serie Lang leve koning Julien - Verbannen! is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lang leve koning Julien - Verbannen! op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Julien's been dethroned and his kingdom is in trouble so now he has to fight his former brother Koto and free his subjects to get it back with help from his friends.

Acteurs in Lang leve koning Julien - Verbannen!

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Frans;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Lang leve koning Julien - Verbannen!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La chica de nieve
Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
Todo Dia a Mesma Noite
Na een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen, kunnen de ouders van de slachtoffers alleen maar rouwen... en vechten voor gerechtigheid.
Contra las cuerdas
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
The Interest of Love
Twee mannen en twee vrouwen die bij dezelfde bank werken raken verstrikt in een gecompliceerde romance als ze ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan voor de liefde.