Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Larva Eiland

Tv-serie, 2019
Larva Eiland
Twee maffe larvenvriendjes zijn gestrand op een tropisch eiland en vinden lol in alles wat ze doen. Ze ontdekken nieuw voedsel en ontmoeten nieuwe dierenvrienden.
De tv-serie Larva Eiland is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Geanimeerde comedy, Tekenfilm, Koreaans, Serie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Larva Eiland op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Stranded on a tropical island, two goofy larva buddies find slapstick fun in everything from discovering food to meeting new animal friends.

Trailer

Acteurs in Larva Eiland

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Larva Eiland

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Swan
Twee grote, domme pestkoppen zitten meedogenloos achter een kleine, briljante jongen aan in dit korte verhaal van Roald Dahl voor jongvolwassenen.
La oscuridad de La Luz del Mundo
Voor het eerst onthullen de aanklagers van de megakerkleiders van La Luz del Mundo het misbruik waaronder ze hebben geleden aan de hand van exclusieve interviews.
Love is in the Air
Een onafhankelijke piloot vecht om haar familiebedrijf te behouden, maar wordt verliefd op de man die is uitgestuurd om haar luchtvaartactiviteiten voorgoed te beëindigen.
Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso
Deze documentaire gaat in op de onbeantwoorde vragen rond het proces van Jessica Wongso, jaren na de dood van haar beste vriendin, Mirna Salihin.
The Wonderful Story of Henry Sugar
Deze bewerking van Wes Anderson van dit verhaal van Roald Dahl gaat over een rijke man die een buitengewone vaardigheid onder de knie probeert te krijgen om te kunnen valsspelen.