Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Larva Family

Tv-serie, 2023
Larva Family
De larvenfamilie krijgt uitbreiding. Er komt een babyrups in het leven van Rood en Geel, waardoor ze snel alles moeten leren over het ouderschap en vieze dingen.
De tv-serie Larva Family is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Een grappig slapstickverhaal over twee larven die een babyrups opvoeden. Van de makers van 'Larva Eiland'. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Geen dialoog [Origineel]
Ondertiteling: Engels

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
A Time Called You
Een rouwende vrouw reist op magische wijze door de tijd naar 1998, waar ze een man ontmoet die sprekend lijkt op haar overleden geliefde.
6ixtynin9 The Series
Nadat ze haar baan is kwijtgeraakt, vindt een vrouw een mysterieus pakketje op de stoep van haar appartement... en alles wordt nog erger.
Tahir's House
Een familie van beginnende ondernemers moet samenwerken om hun mislukte viswinkel om te vormen tot een bloeiend bedrijf. Maar het is niet gemakkelijk om succes te boeken.