Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Larva

Tv-serie, 2015, 156.288 beoordelingen
Larva
Twee nieuwsgierige wurmen onderzoeken allerlei vreemde dingen die door het rooster naar beneden vallen in hun ondergrondse wereld.
De tv-serie Larva is uitgebracht in 2015. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Larva op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Two larva, Red and Yellow, explore the random objects that fall through the sewer grate above them, often resulting in silly and sometimes strange experiences.

Audio en ondertiteling

Audio: Geen linguïstische inhoud

Meer zoals Larva

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kongsuni and Friends
Een meisje met heldere ogen en haar maatje, een magische uil, gaan op avontuur. Betoverende krachten en creatieve ideeën zorgen voor belangrijke lessen.
Mech Cadets
Een underdogtiener sluit zich aan bij een groep jonge cadetten die een band aangaat met Robo Mechs uit de ruimte om de aarde te verdedigen tegen buitenaardse indringers.
Supa Team 4
Vier tieners met een heel gewoon leven op de middelbare school worden door een voormalige spion gevraagd voor een superheldenteam. Hun opdracht? De wereld redden.
Kitti Katz
Drie tienermeisjes veranderen in moedige katachtige superhelden om de wereld te beschermen tegen een kwade Egyptische godin, maar hebben ook gewoon tijd voor voetbaltraining.
LEGO® DREAMZzz
Mateo, Izzie en hun vrienden belanden in de Droomwereld, een rijk van magie en fantasie waar ze hun creativiteit moeten gebruiken om duistere krachten te bestrijden.