Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Larva

Tv-serie, 2015, 156.288 beoordelingen
Larva
Twee nieuwsgierige wurmen onderzoeken allerlei vreemde dingen die door het rooster naar beneden vallen in hun ondergrondse wereld.
De tv-serie Larva is uitgebracht in 2015. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Larva op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Two larva, Red and Yellow, explore the random objects that fall through the sewer grate above them, often resulting in silly and sometimes strange experiences.

Audio en ondertiteling

Audio: Geen linguïstische inhoud

Meer zoals Larva

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts
Als de familie Roberts in Costa Rica onderzoek gaat doen naar een legende over een ​​zeemeermin, neemt Barbie een zomerbaantje in het waterpark van een sluwe eigenaar.
SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!
Spirit - Samen vrij: De paardenacademie
Er begint een nieuw hoofdstuk voor Lucky en haar vrienden als ze Miradero achter zich laten. Ze gaan wonen en leren in de prestigieuze Palomino Bluffs Paardrij-academie.
Buddi
De Buddi's stuiteren, draaien en glijden al giechelend door hun magische wereld. Ze leren nieuwe dingen en delen de vreugde van vriendschap.
Kleine Bheem: Kleurenfestival
Van bijzondere toneelvoorstellingen tot het strooien van kleurpoeder met vrienden, beleef het speciale Holi-lentefestival met baby Bheem.