Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Las chicas del cable

Tv-serie, 2019
Las chicas del cable
In de jaren 20 luiden vier telefonistes van de Spaanse telefoonmaatschappij een revolutie in terwijl ze omgaan met romantiek, vriendschap en de moderne werkplek.
De tv-serie Las chicas del cable is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Gekozen tot Beste onlineserie van Spanje bij de Ondas in 2017. Blanca Suárez won een Platino-prijs voor Beste actrice. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Las chicas del cable is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Las chicas del cable op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Las chicas del cable is a TV series starring Blanca Suárez, Yon González, and Ana Fernández. Set in the 1920s, this is the story of four women from different backgrounds newly hired as operators for a phone company.

Trailer

Acteurs in Las chicas del cable

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Las chicas del cable

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Unstable
Een biotech-genie probeert zijn verdriet te verwerken met steun van zijn zoon, die onder de schaduw van zijn vader uit wil komen en het familiebedrijf wil redden.
From Me to You: Kimi ni Todoke
Door haar sombere gedrag heeft Sawako moeite om erbij te horen. Wanneer een extraverte klasgenoot haar echter benadert, neemt haar leven een positieve wending.
Wellmania
Als een succesvolle schrijfster door een gezondheidscrisis haar leven als feestbeest moet herzien, start ze een reis om beter te worden — zelfs als dat haar dood wordt.
Unseen
Een schoonmaakster is wanhopig op zoek naar haar man. Als een gevreesd misdaadsyndicaat tragische gebeurtenissen uit het verleden ophaalt, drijft dit haar tot moord.
Emergency: NYC
In deze pakkende docuserie zien we hoe de medewerkers van de medische hulpdiensten in New York hun intensieve werkzaamheden combineren met hun persoonlijke leven.