Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Las elegidas

The Chosen Ones
Film, 2015, 106 minuten
Las elegidas
De jonge loverboy Ulises wordt echt verliefd op de 14-jarige Sofia en wil haar koste wat het wil uit de door zijn familie georganiseerde prostitutie halen.
De film Las elegidas is uitgebracht in 2015 en duurt 106 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Las elegidas op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Young Ulises falls in love with teen Sofia, even as he is forced to lure her into his family's prostitution ring. Now he will do anything to save her.

Acteurs in Las elegidas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Las elegidas

Trust

Trust

(2010)

6 Years

6 Years

(2015)

Tallulah

Tallulah

(2016)

Abzurdah

Abzurdah

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.