Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Las elegidas

The Chosen Ones
Film, 2015, 106 minuten
Las elegidas
De jonge loverboy Ulises wordt echt verliefd op de 14-jarige Sofia en wil haar koste wat het wil uit de door zijn familie georganiseerde prostitutie halen.
De film Las elegidas is uitgebracht in 2015 en duurt 106 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Las elegidas op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Young Ulises falls in love with teen Sofia, even as he is forced to lure her into his family's prostitution ring. Now he will do anything to save her.

Acteurs in Las elegidas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Las elegidas

Unfaithful

Unfaithful

(2002)

Trust

Trust

(2010)

6 Years

6 Years

(2015)

Tallulah

Tallulah

(2016)

Abzurdah

Abzurdah

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Apocalypse Please!
Een groep overlevers trekt zich terug in een bunker ter voorbereiding van de dag des oordeels. Een apocalyps? Narcisme, waanideeën en jaloezie blijken even destructief.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.