Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Las Ovejas No Pierden el Tren

Sidetracked
Film, 2014, 103 minuten
Las Ovejas No Pierden el Tren
Een stel wil graag een tweede kind, maar dit is funest voor hun libido. Zijn broer en haar zus beleven hun eigen romantische perikelen in deze romantische comedy.
De film Las Ovejas No Pierden el Tren is uitgebracht in 2014 en duurt 103 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Las Ovejas No Pierden el Tren op Moviemeter

Alberto heeft moeite om te wennen aan zijn nieuwe leven op het platteland. Hij vindt de inspiratie niet om zijn roman te schrijven en zijn vrouw Luisa heeft slechts één idee in het achterhoofd: zwanger te worden. Alberto vraagt zich af of hij niet de trein van zijn leven zou hebben gemist. Ondertussen zal Sara, de zus van Luisa die er niet in slaagt zich te settelen, Paco ontmoeten. Ze ziet hem wel zitten, althans dat denkt ze...

Las Ovejas No Pierden el Tren op IMDB

Score: 5,7 van de 10

After six beautiful years of relationship, the loving couple of Luisa and Alberto decide to move to the province along with their young son, with the intention to have their second child away from the city's hustle and bustle. However, a crisis is just around the corner, as life in a small village in the middle of nowhere is not as easy as it seems, and as a result, Luisa and Alberto's already lukewarm sex life is starting to pay the price. On the other hand, Alberto's older brother Juan, has already nestled himself in the warm embrace of the 20 years his junior new girlfriend Natalia, still, struggling to keep up, while at the same time, Sara, Luisa's always single sister, is now dreaming of walking down the aisle with her newfound boyfriend. In the end, interpersonal relationships are always challenging, moreover, in the search for love and a better future in life, one can sometimes be distracted for a while.

Trailer

Acteurs in Las Ovejas No Pierden el Tren

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Europees Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Las Ovejas No Pierden el Tren

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Cloaca
Vier voormalige studentenvrienden van in de veertig herenigen zich, maar is hun vriendschap sterk genoeg om de harde waarheden van volwassenheid te overleven?
Cold November
Tijdens een roerige politieke omwenteling staat een archivaris voor de keus: moet hij uit patriottisme zijn baan opzeggen of moet hij blijven werken om voor zijn familie te zorgen?
Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.