Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Last Breath

Documentaire, 2019, 85 minuten
Last Breath
Een beroepsduiker zit vast op de bodem van de oceaan met beperkte zuurstof en weinig kans op tijdige hulp, dus probeert hij zichzelf te redden.
De documentaire Last Breath is uitgebracht in 2019 en duurt 85 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Last Breath op IMDB

Score: 8,5 van de 10

A deep sea diver is stranded on the seabed with 5 minutes of oxygen and no hope of rescue. With access to amazing archive this is the story of one man's impossible fight for survival.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Nederlands;Frans;Duits;Engels

Meer zoals Last Breath

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.
Crip Camp: A Disability Revolution
Een revolutionair zomerkamp inspireert een groep tieners met een beperking om een ​​beweging op te richten die de weg vrijmaakt voor meer gelijkheid.
The Letter for the King (De brief voor de koning)
Een jonge schildknaap krijgt te maken met oude profetieën, magische krachten en wispelturige metgezellen op een epische queeste om zijn koninkrijk te redden.