Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Last Night

Film, 2010, 92 minuten, 529.325 beoordelingen
Last Night
Als ze een avond niet samen zijn, wordt het getrouwde stel Joanna en Michael in de verleiding gebracht om vreemd te gaan met sexy kennissen.
De film Last Night is uitgebracht in 2010 en duurt 92 minuten. Keira Knightley en Sam Worthington schitteren in dit meeslepende drama over relaties, met Eva Mendes. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Last Night op Moviemeter

Last Night vertelt het verhaal van een echtpaar. De man gaat met een aantrekkelijke dame op zakenreis, terwijl de vrouw thuis achterblijft. Ze blijft echter niet alleen achter; ze ontmoet een oude vlam...

Last Night op IMDB

Score: 6,6 van de 10

The story follows a married couple, apart for a night while the husband takes a business trip with a colleague to whom he's attracted. While he's resisting temptation, his wife encounters her past love.

Acteurs in Last Night

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Last Night

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.