Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Last Night

Film, 2010, 92 minuten, 529.325 beoordelingen
Last Night
Als ze een avond niet samen zijn, wordt het getrouwde stel Joanna en Michael in de verleiding gebracht om vreemd te gaan met sexy kennissen.
De film Last Night is uitgebracht in 2010 en duurt 92 minuten. Keira Knightley en Sam Worthington schitteren in dit meeslepende drama over relaties, met Eva Mendes. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Last Night op Moviemeter

Last Night vertelt het verhaal van een echtpaar. De man gaat met een aantrekkelijke dame op zakenreis, terwijl de vrouw thuis achterblijft. Ze blijft echter niet alleen achter; ze ontmoet een oude vlam...

Last Night op IMDB

Score: 6,6 van de 10

The story follows a married couple, apart for a night while the husband takes a business trip with a colleague to whom he's attracted. While he's resisting temptation, his wife encounters her past love.

Acteurs in Last Night

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Last Night

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.