Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Le Ballon Rouge

Film, 1956, 34 minuten
Le Ballon Rouge
Een rode ballon raakt vast in een lantaarnpaal. Nadat een schooljongen hem heeft losgemaakt, wordt de ballon zijn onafscheidelijke vriend terwijl hij door Parijs wandelt.
De film Le Ballon Rouge is uitgebracht in 1956 en duurt 34 minuten. Dit eigenzinnige verhaal leverde schrijver-regisseur Albert Lamorisse een Oscar op voor Beste scenario. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Sentimenteel, Aangrijpend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Le Ballon Rouge

Regisseur

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Action Pack Saves Christmas
De Action Pack werkt samen met de Kerstman om het plan te dwarsbomen van de hebberige Peter van Pakkers om alle kerstvreugde in Vreugdveld te stelen.
Cloaca
Vier voormalige studentenvrienden van in de veertig herenigen zich, maar is hun vriendschap sterk genoeg om de harde waarheden van volwassenheid te overleven?
Cold November
Tijdens een roerige politieke omwenteling staat een archivaris voor de keus: moet hij uit patriottisme zijn baan opzeggen of moet hij blijven werken om voor zijn familie te zorgen?
Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.