Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Le dernier mercenaire

Film, 2021, 112 minuten
Le dernier mercenaire
Een legendarische geheim agent die huurmoordenaar is geworden, keert terug om de zoon te redden die hij nog nooit heeft ontmoet. Vader zijn wordt zijn moeilijkste missie.
De film Le dernier mercenaire is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 112 minuten. Stoer icoon Jean-Claude Van Damme trapt, slaat en doet splits in deze actiecomedy vol adrenaline. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Le dernier mercenaire is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Le dernier mercenaire

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje);Frans - Audiobeschrijving;Frans [Origineel];Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Le dernier mercenaire

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
Appleseed: Alpha
Een jonge soldaat en haar cyborgpartner proberen te overleven in het postapocalyptische New York en gaan op zoek naar de legendarische stad Olympus.
Silent Night
Gewond en zonder stem, begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.
Surprise Party
Een middelbare scholier moet afrekenen met dwaasheden en schandalen als er een belastende foto van haar opduikt terwijl ze in het bed ligt van Hendrik IV in een historisch kasteel.
Baki Hanma VS Kengan Ashura
Het is de ultieme krachtmeting. De sterkste vechters van 'Baki Hanma' en 'Kengan Ashura' komen tegenover elkaar te staan in deze unieke, spijkerharde vechtkunstcross-over.