Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Le flic de Belleville

Film, 2018, 111 minuten
Le flic de Belleville
Na de moord op een vriend reist een Parijse politieagent naar Miami om samen met een norse Amerikaanse rechercheur de verantwoordelijke bende uit te schakelen.
De film Le flic de Belleville is uitgebracht in 2018 en duurt 111 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Le flic de Belleville op IMDB

Score: 4,6 van de 10

When a childhood friend from Miami gets killed after he comes to warn of encroaching drug gangs, Baaba moves to Miami and teams up with a local officer to bring down the criminals.

Acteurs in Le flic de Belleville

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Le flic de Belleville

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Occupant
Een werkloze reclamemanager begint de nieuwe huurders van zijn vorige huis te stalken en zijn motieven richting dit gezin worden duister.
Jusqu'au déclin
Na een ongeluk in een afgelegen trainingskamp raakt een groep 'survivalists' bitter verdeeld – en in een wreed gevecht om hun leven.
Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.
Tom Segura: Ball Hog
Tom Segura scoort lachsalvo's met even ongemakkelijke als openhartige verhalen over moeders, vaders, het najagen van dromen en andere zaken waar je liever niet aan denkt.