Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Le gagnant

Film, 1979, 89 minuten
Le gagnant
Een jonge loodgieter ontmoet de vrouw van zijn dromen. Het enige probleem is haar familie. En haar verloofde. Maar als hij de loterij wint, keren zijn kansen.
De film Le gagnant is uitgebracht in 1979 en duurt 89 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Le gagnant

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Street Flow 2
De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs.
Class Act
Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie.
Bardot
Gewapend met gedrevenheid en humor wordt een rebelse actrice een icoon doordat ze in opstand komt tegen de sociale normen van de jaren 50 en haar vrije ideeën met de wereld deelt.
Cash
Een fabrieksarbeider die vastbesloten is zelf voor loonsverhoging te zorgen en van zijn ondankbare baan te profiteren, gaat voor het oog van zijn werkgever luxe parfums smokkelen.
Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.