Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Lost Patient

Film, 2022, 93 minuten
The Lost Patient
Nadat een jongeman is ontwaakt uit een coma en niets meer weet van de nacht waarin zijn hele familie werd vermoord, probeert hij met zijn psychiater de waarheid te ontrafelen.
De film The Lost Patient is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 93 minuten. Clotilde Hesme ('Lupin', 'Les revenants') speelt samen met Txomin Vergez in deze duistere psychologische thriller. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Onheilspellend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Lost Patient

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje);Frans - Audiodescriptie;Frans [Origineel];Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Lost Patient

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
Suspect X
Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende agent bijt zich vast in de zaak.
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
Class Act
Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie.