Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Le Secret des Banquises

Arctic Heart
Film, 2016, 81 minuten
Le Secret des Banquises
Een verlegen studente is verliefd op een briljante wetenschapper die de immuniserende proteïne van pinguïns bestudeert, en biedt haar lichaam aan voor zijn onderzoek.
De film Le Secret des Banquises is uitgebracht in 2016 en duurt 81 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Le Secret des Banquises op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Silently and hopelessly in love with brilliant and egotistical Professor Quignard, the shy Christophine has been pursuing her PhD at his research lab for eight years. Now, the professor and his team are on the verge of making a discovery that will rock the world of science and medicine: the key to universal immunity through 'ppm', a miracle penguin protein. All they are missing is approval from the funding board to begin human testing. In a crazy gesture to finally get her beloved's attention, Christophine injects herself with the compound, thereby, becoming the first ever human test subject. Instantly, Christophine, whose name he didn't even know, becomes the center of Quignard's focus, as he and his ever-devoted lab rat secretly embark on one far-fetched experiment protocol after another. until it becomes clear that immunity could be triggered by... lovemaking!

Acteurs in Le Secret des Banquises

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Turks;Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans;Frans;Duits;Nederlands

Meer zoals Le Secret des Banquises

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.